Njihuni me Vibromera.com — faqen tonë të re ndërkombëtare. Vizitoni Vibromera.com →

Shpallja e luftës kundër AI...

Notifications
Clear all

[Sticky] Shpallja e luftës kundër spam-it të AI

1 posts
1 users
0 Reactions
5,469 views
Nikolai Shelkovenko
(@noteca)
Member Admin
Topic starter

Të dashur kolegë,

Do të doja të diskutoja një çështje të rëndësishme lidhur me cilësinë dhe pastërtinë e komunikimit tonë këtu.

Për shkak të zhvillimit të shpejtë të AI-së, kemi vënë re se metodat tradicionale të mbrojtjes nuk funksionojnë më. Softuerë si Xevil çmontojnë çdo captcha me lehtësi, ndërsa rrjetet nervore kanë mësuar të shkruajnë mesazhe spam dhe përmbytjeje (flood) alarmantisht realiste për të anashkaluar filtrat. Dallimi mes një boti dhe një njeriu po bëhet gjithnjë e më i vështirë.

Kalova shumë kohë duke kërkuar një zgjidhje që të na garantonte një komunikim adekuat pa mbeturina dixhitale. Përfundimi ishte i thjeshtë: mbrojtja më e mirë kundër spam-it është një mikro-abonim. Asnjë bot nuk do të paguajë as edhe 1$ për të postuar një reklamë.

Prandaj, po kalojmë në një format të ri regjistrimi — "Qasje Klubi." Forumi tani është i hapur për dy kategori pjesëmarrësish:

1. Klientët tanë. Nëse keni bërë tashmë blerje në dyqanin tonë online, qasja hapet automatikisht për ju (ose, pas blerjes së një pajisjeje, abonimi bëhet i përjetshëm).

2. Abonentët. Abonimi vjetor kushton vetëm $7 (çmimi i dy filxhanëve kafe).

Kostoja e qasjes vjetore është $7. Në këmbim, ju merrni një Zbritje 50 € në pajisjen tonë. Kështu, zbritja mbulon koston e regjistrimit shumë herë më tepër — kursimet që merrni mjaftojnë për të mbuluar abonimin e forumit për 7 vjet.

Mirë se vini në një zonë pa spam!

Imazh i Krijuar nga Gemini k41sbdk41sbdk41s

Posted : 08/12/2025 7:09 pm
WhatsApp
Balanset-1A · €1975Pyet inxhinierin